Нож Dulotec Buddy

Нож Dulotec Buddy


Възможни варианти

Цена 120.00лв.
Стара цена: 180.00лв.
Спестявате: 60.00лв.
# Код: d-18-47-3326
В наличност
Рейтинг:
Напишете отзив

Безплатна Доставка

При поръчки над 99лв.

Сигурност

14 дни право на връщане или замяна.

Бързина

Изпращане на същият ден.

Доверие

Преглед и тест преди плащане.

Dulotec Buddy е работохолик. Може да се справи с изключително широк набор дейности и може да бъде единствения Ви инструмент при излет или по време на лов. 

Проектиран да бъде универсален нож за гората, Dulotec Buddy е лек и повратлив, с 10 см острие, което е предостатъчно за повечето дейности. Сведен тънко преди режещия ръб, но с усилен гръб и връх, той реже, обезкостява, обработва месо, но също може да направи подпалки за огъня, въпреки, че не е специализиран за работа с дърво. Като ловен нож се справя отлично, защото има и достатъчно корем за дране. Елегантният му дизайн и и точния размер го правят незаменим помощник по време на лов, риболов, излет в гората или на палатка/къмпинг. 

Дръжката на ножа ни отне най-много време при разранотка на модела, за да бъде изваяна уникално. Тя е изработена от ударо и водо устойчив полимер - G10 и е проектирана за да ляга удобно във всеки размер ръка. В допълнение ножът е еднакво удобен за лява и дясна ръка, в прав и обратен хват, а изтънения край и място за палеца позволяват удобно обезкостяване и филетиране.

Заради фината си структура Sandvik 14C28N може да придобие плашеща острота, а чрез диамантеното точило в комплекта ще можете и да я поддържате навсякъде. Стоманата е неръждаема и жилава, за да може да се ползва без притеснения дори в агресивна среда.

Кожената кания, задържа ножа сигурно и благодарение на нея ще бъде на една ръка разстояние по време на вашите приключения.

Dulotec Buddy е произведен в България с основно предназначение за рязане на храна, месо, дране, филетиране. Подходящ е за риболов, лов, туризъм, къмпинг.

Ако вече разполагате с малка туристическа или ловна брадва в комплекта си, може да погледнете и Dulotec Scalpel, който е проектиран само за рязане – реже повече, но не е толкова устойчив.

Характеристики:

  • Материал на острието: Sandvik 14C28N неръждаема стомана
  • Твърдост (HRC): 60-61
  • Дължина на острието: 100 мм
  • Дебелина на острието: 3 мм
  • Обща дължина: 215 мм
  • Дебелина на дръжката: 16.3 мм
  • Материал на дръжката: G10
  • Тегло: 149 грама
  • Материал на канията: кожа
  • Тегло на канията: 48 грама

 

Sandvik 14C28N:

Стоманата 14C28N, известна също като Sandvik 14C28N, е неръждаема стомана, произведена от Sandvik, европейска компания за стомана в Швеция. Като цяло това е много впечатляваща стомана от среден клас, която може да се наточи изключително остро. 14C28N предлага също така отлична твърдост и устойчивост на корозия.

G10:

Дръжката е изработена от: полимер G10 - композит, създадено от фибростъкло и смола. Здрав и устойчив на износване материал, същата е набраздена, което предотвратява приплъзване в ръката. Този материал е много гъвкав и се нарежда сред най-издръжливите материали на пазара.

Отзиви

Този продукт все още няма отзиви.

Напишете отзив

captcha

2024 © Всички права запазени