Кобури

Кобур ASG CZ SHADOW 2 POLYMER

Action Sport Games

24.90лв.

Кобур ASG SP-01 SHADOW

Action Sport Games

23.90лв.

Кобур ASG USW UNIVERSAL POLYMER Holster

Action Sport Games

92.90лв.

Кобур за Glock 48/43X SW MP 9 Shield Blackhawk Serpa CQC 410576BK-R
Безплатна доставка
Безплатна доставка
Кобур за Taser Pulse Blade Tech
Безплатна доставка
Безплатна доставка

Кобур за бедро ASG MID-SIZE THIGH

Action Sport Games

59.90лв.

54 продукта | 3 страници

Разнообразие от кобури за пистолети и револвери - изберете подходящия за вашия стил и нужди.

При избора на кобур за пистолет, качеството, удобството и функционалността са от съществено значение. В нашия магазин предлагаме широк спектър от кобури, подходящи за всички модели късоцевни оръжия, като осигуряваме различни опции за носене и използване. 


Видове кобури:

Кобури за носене на кръста или на бедрото: удобни и практични, тези модели позволяват лесно достъпност до пистолета и са идеални за носене по време на активни дейности.

Кобури за носене през раменете: предпочитани от тези, които търсят допълнително удобство и стабилност при носене на оръжието.


Особености на моделите:

Джобове за пълнители: някои от нашите модели разполагат с допълнителни джобове за пълнители, което прави носенето на резервни зарядни устройства още по-удобно и достъпно.

Различни цветове и дизайни: от едноцветни до камуфлажни, предлагаме разнообразие от кобури, които да отговарят на вашите предпочитания за стил и визия.


Устойчивост и качество:

Всички предлагани от нас кобури за пистолети са изработени от висококачествени материали, които гарантират тяхната издръжливост и дълготрайност. От кайдексови до CORDURA кобури, предлагаме модели, които са подходящи за всякакви условия и изисквания.


Марки, на които можете да се доверите:

Cytac, AMOMAX, ATA GEAR, TACBULL и много други. Всички марки, които предлагаме, са известни със своето качество и надеждност, като ви осигуряват спокойствие и увереност при носене на вашето оръжие.


2024 © Всички права запазени