Боеприпаси за газово оръжие

13 продукта | 1 страници

Газовите и халосните патрони са неизменна част от арсенала на газовите пистолети. Те имат специфично предназначение - да предпазят от нападения, било то от животни или хора, особено в случаи на самозащита. Тези боеприпаси предлагат разнообразие от ефективни решения, сред които са сълзотворния газ и техническият пипер, като и двата вида са изключително ефективни при отблъскване на враждебни субекти.


Разновидности на боеприпасите

Халосни патрони: Основно се използват, в случаите, когато целта ни е да постигнем силен звуков ефект, който да стресне или шокира нападателя. Отличителна черта за халосните боеприпаси е огненият факел от дулото, който може дори да нарани противника.


Газови патрони: Предлагат разпръскване на газ, който може да бъде с различно съдържание: сълзотворен, лютив червен пипер и други. Изключително са ефективни за отблъскване на нападателите.


Подходящи за самозащита

Всеки вид боеприпас от тази категория е съставен от взривни компоненти, които водят до светлинен и звуков ефект, а самото възпроизвеждане на изстрела има за цел да отблъсне идващото към нас нападателно животно или дори човек. Неговото въздействие върху вражеския субект е пряко свързано със заряда и калибъра, като за да бъде то възпиращо, трябва да се изберат правилните боеприпаси.

Хората често избират да си закупят неогнестрелно оръжие със специализирани боеприпаси, особено ако работят или живеят в отдалечени райони, където са често срещани различни видове диви животни, като основна мотивация е нуждата от самозащита.


2024 © Всички права запазени