Самозащита

TASER PULSE NEW Електропреносно средство за самозащита
Безплатна доставка
Безплатна доставка
Електрошок SCORPY 200
-20 %
-20 %

Електрошок SCORPY 200

99.99лв.79.99лв.

80 продукта | 4 страници

Вашият онлайн магазин за самозащитни средства, предназначени за защита от различни видове заплахи - агресивни хора и животни. Ние предлагаме разнообразие от продукти, проектирани да ви осигурят безопасност и спокойствие във вашата ежедневна среда.

Нашата селекция включва най-достъпните и необходими аксесоари за лична безопасност. Заложили сме на разнообразие от продукти като електрошокови устройства, телескопични палки, лютиви спрейове, тактически химикалки, кучегони и белезници. Нашата цел е да ви предоставим надеждни инструменти, които да ви помогнат да се чувствате защитени във всяка ситуация.

Защитете себе си с нашите електрошокови устройства, произведени от висококачествени материали и с различни нива на волтаж. От ESP Power 200 до Scorpy MAX 500, всяко устройство е разработено с цел да осигури надеждна защита при нужда. Нашите телескопични палки са идеалният инструмент за самозащита в случай на близък контакт, предлагайки висока степен на маневреност и ефективност.

Освен това, нашите лютиви спрейове и CS газове ви предоставят бързо и ефективно средство за отблъскване на потенциални заплахи. Независимо дали сте жена, възрастен човек или просто търсите начин да се почувствате по-сигурно, нашите продукти за самозащита са подходящи за всеки.

Нашата колекция от тактически химикалки и белезници ви осигуряват допълнителни инструменти за справяне с потенциални заплахи и неприятности.

За да се справите с агресивни кучета снабдете се с кучегони като DogChaser, Super DogChaser и Dazer II. Вече ще можете да се чувствате уверени дори и в близост до агресивни кучета.


Комплект за самозащита за жени: Всички тези продукти могат да бъдат комбинирани в един комплект за самозащита, предназначен специално за жени. Такъв комплект може да включва телескопична палка, лютив спрей и тейзър, които са лесни за носене и употреба. Тези комплекти предлагат пълен набор от инструменти за самозащита, които могат да помогнат на жените да се чувстват по-сигурни и защитени в различни обстановки. Независимо от избора на инструменти, важно е дамите да се обучават и да упражняват техниките за самозащита, за да могат да реагират бързо и ефективно в случай на заплаха.Оръжие за самозащита без разрешително - Все повече хора се интересуват от оръжия за самозащита без разрешително. Това включва разнообразие от продукти като електрошокови устройства, лютиви спрейове и телескопични палки. Тези инструменти предоставят на хората бързи и ефективни методи за защита в случай на заплаха, без да изискват сложни процедури за получаване на разрешително. Използването на такива продукти може да допринесе за повишаване на увереността и сигурността на хората, особено на тези, които се чувстват уязвими в определени ситуации. Важно е обаче да се има предвид, че правилното обучение и познаване на законите за самозащита са от съществено значение за правилното използване на такива инструменти.

Направете първата стъпка към своята лична безопасност с REVOLVER.BG - вашето доверено място за  средства за самозащита


2024 © Всички права запазени