Екипировка

Kуфар Megaline Case 125x25x11cm
Безплатна доставка
Безплатна доставка
Plano кутия за патрони 1226-50
-15 %
-15 %
Plano кутия за патрони 1229-50
-9 %
-9 %
Plano кутия за патрони 1230-20
-10 %
-10 %
Plano кутия за патрони 1230-50
-7 %
-7 %

Survival Kit - MFH

MFH

29.00лв.

UTG Субкомпактен LED амбидекстърен пистолетен фенер, 400 лумена
Безплатна доставка
Активни антифони Caldwell 487200 E-max Low Profile Mossy Oak
Безплатна доставка
Безплатна доставка
Активни антифони Caldwell 497700 E-max Standard
-10 %
Безплатна доставка
-10 %
Безплатна доставка
392 продукта | 17 страници

Добре дошли в нашия магазин за ловна, военна и туристическа екипировка и оборудване! Ние предлагаме голямо разнообразие от продукти, подходящи за всеки любител на активния начин на живот.


В нашия асортимент ще намерите:


Ловна екипировка и оборудване: От специализирани ловни дрехи и обувки до висококачествени оптики и оръжия, включително и различни видове атрактивни примамки и принадлежности.

Туристическа екипировка и оборудване: Всичко необходимо за комфортно прекарване на време в природата - раници, палатки, спални чували, фенери и други аксесоари за къмпинг и пеши ходене.

Военна екипировка и оборудване: Специализирани продукти, предназначени за военни и охрана, включително раници, униформи, защитни елементи и др.

Конкурентни цени и специални оферти: Предлагаме висококачествени продукти на конкурентни цени, за да се уверим, че всеки клиент получава най-доброто за своите нужди.

Независимо дали сте професионален ловец, военен или просто обичате да прекарвате време в природата, ние имаме всичко необходимо, за да ви помогнем да се подготвите за вашето следващо приключение. Посетете нашия магазин и се насладете на широкия ни асортимент и отличното обслужване!

Нашата цел е да предоставим качествена стока, която ще ви помогне в деликатни операции и критични ситуации, без да ви подведе. Нашите редовни клиенти включват служители на Българска армия, полиция, охранителни служби и парамедици.

Предлагаме и  тактическо оборудване за специализирани дейности – медицински чанти, раници, тактически жилетки, модулни джобове и аксесоари


2024 © Всички права запазени