Батерии и зарядни устройства

Батерия за Taser Pulse

Taser Axon

75.00лв.

Преносимо соларно зарядно Dulotec SC1 15W
-33 %
Безплатна доставка
-33 %
Безплатна доставка
Преносимо соларно зарядно Dulotec SC2 28W
-33 %
Безплатна доставка
-33 %
Безплатна доставка
18 продукта | 1 страници

За да осигурите непрекъсната работа на вашия фенер или челник, е важно да имате подходящи батерии и зарядни устройства. Има различни възможности, за вашите нужди за захранване на електронните устройства на открито или вкъщи. Ето някои от тях:


Батерии и зарядни устройства:

Акумулаторни батерии: Те са удобни и икономични, тъй като могат да бъдат презареждани многократно. В зависимост от модела има различни варианти, но най-популярните са литиево-йонни (Li-ion).


Зарядни устройства за батерии: Зарядните устройства се използват за презареждане на акумулаторните батерии. В зависимост от модела, те могат да бъдат предназначени за различни типове батерии и да предлагат различни функции като бързо зареждане, десулфатизация и други.

Преносими соларни зарядни: Тези устройства използват слънчевата енергия за зареждане на батериите. Те са идеални за ползване на открито, където няма достъп до електричество, и са удобни за пренасяне поради своята компактност.


Power Bank: Power bank устройствата са преносими външни батерии, които се използват за зареждане на мобилни телефони, таблети, фенери и други електронни устройства. Те са изключително удобни за ползване на път и в ситуации, когато няма достъп до електричество.


2024 © Всички права запазени