Тактически фенер Dulotec Guardian

Тактически фенер Dulotec Guardian


Цена 120.00лв.
Стара цена: 180.00лв.
Спестявате: 60.00лв.
Поръчай по VIBER
# Код: d-17-37-1828
В наличност
Рейтинг:
Напишете отзив
Тагове: easter

Безплатна Доставка

При поръчки над 99лв.

Сигурност

14 дни право на връщане или замяна.

Бързина

Изпращане на същият ден.

Доверие

Преглед и тест преди плащане.

Мощен далекобоен тактически фенер Dulotec Guardian
Dulotec Guardian е компактен, но изключително мощен и далекобоен фенер (1800 лумена/700 метра), проектиран на база опита ни от работата със служители на правозащитните органи. 
Той безпроблемно покрива нуждите както на патрулите в градска и извънградска среда, така и е подходящ за стопиране на автомобили или проверка на документи. 
Тестван също като подцевен фенер, Guardian се справя безпроблемно с калибър до 7.62 мм – на бойни или ловни оръжия.  
Тялото на фенера е само 25 мм, което го прави подходящ за повечето съществуващи крепежи за оръжие. 
Фенерът идва в комплект с усилен калъф, който може да бъде закрепен на колана или на тактическа жилетка.
Управлението е максимално опростено чрез работа с два бутона – единия включва, а другия сменя режимите. 
Предвиден е избор дали фенерът да стартира винаги от най-силния режим (по подразбиране) или да запомня на кой режим е изгасен и да започва от него. 
Това го прави подходящ както за професионална работа, така и за обща употреба при лов, риболов, туризъм или дори за подарък на възрастен човек.

Dulotec Guardian е стандартно окомплектован с батерия 21700 с капацитет 5200 mAh, която му позволява около 1.5 пъти по-дълга работа от масовия стандарт 18650, ползван при тактическите фенери.  
За да се зарежда тази голяма батерия сме предвидили и кабел за бързо магнитно зареждане, който работи с всяко зарядно за телефон или външна батерия с USB – независимо дали в къщи или в автомобила. 
За да зарежда правилно, фенерът трябва първо да се включи от задния бутон и след това да се прикрепи магнитния кабел. Фенерът загасва, а ключа започва да мига, за да покаже, че фенерът зарежда.


Особено внимание обърнахме при проектирането на клипса на фенера – достатъчно дебел за да се захваща към униформа, тактическа жилетка или туристическа дреха или раница. 
Клипсът се заключва със задната капачка за да не може да се отвори щипката по време на активни дейности, като в същото време може да бъде лесно махнат след като се развърти капачката.


Стандартния хват за фенера е тактически, който е подпомогнат както от клипса, така и от специално проектирани издатини в задната капачка – за да не се налага прекомерно стискане, както и за удобна работа с ръкавици. 
Фенерът обаче позволява и ежедневен хват, където палеца попада естествено на предния бутон. 
В този случай, освен лесната смяна на режимите, сме предвидили да може да бъде изключван от предния ключ чрез задържане. 
В този случай светлината на ключа ще остане пусната за да покаже, че системата е под напрежение и фенерът не е изключен от задния бутон. 
Това може да послужи и за намиране на фенера в тъмното.

Dulotec Guardian има множество защити. 
На първо място предния ключ показва чрез светлина състоянието на батерията, като дори и да не я заредите, въпреки червения сигнал, фенерът ще се изключи сам когато я изтощи, защото ще сработи защитата от преразреждане на батерията. 
Вграденото зарядно има и защита от презареждане на батерията. 
Фенерът има защита от вода и прах IP66 – подходящ за всякакви атмосферни условия, но не е за потапяне под вода и плуване. 
Притежава и защита от обратно поставяне на батерията. 
Не на последно място фенерът има защита от прегряване – по време на ползване става горещ, за да може да свети с максималната сила за обема си, но никога толкова горещ за да ви изгори или да се повреди – когато достигне определена температура, защитата от прегряване намаля постепенно светлината, докато се охлади фененерът и после я увеличава отново.

Технически характеристики:

  • Максимална мощност: 1800 лумена
  • Максимална далекобойност: 700 м
  • Диод: Luminus SFT40,  бяла светлина 6500K
  • Магнитно зарядно с бързо зареждане 1.3А
  • Размери: 38 мм (глава), 25 мм (тяло), 27-32 мм (капачка), 143 мм обща дължина
  • Гаранция: 24 месеца 
  • Окомплектовка: Фенер Dulotec Guardian, батерия 21700 Dulotec 5200 mAh, кабел за зареждане, калъф и темляк.

 

Отзиви

Този продукт все още няма отзиви.

Напишете отзив

captcha

2024 © Всички права запазени