Оръжейна смазка Gunex 2000 - 50ml.

Оръжейна смазка Gunex 2000 - 50ml.


Цена 6.95лв.
Стара цена: 8.50лв.
Спестявате: 1.55лв.
Поръчай по VIBER
# Код: 437
В наличност
Рейтинг:
Напишете отзив
Тагове: easter

Безплатна Доставка

При поръчки над 99лв.

Сигурност

14 дни право на връщане или замяна.

Бързина

Изпращане на същият ден.

Доверие

Преглед и тест преди плащане.

Този продукт е идеална смазка, която предлага изключителна защита за метални повърхности, осигурявайки дълготрайна защита в различни условия, включително екстремни температури от -50°С до 100°С. Тя създава защитен слой между метала и влагата, прониква в микропукнатините, които почиства и оставя повърхностите напълно гладки.

Съставът на смазката не съдържа вещества като силикон, хлорни въглеводороди и други, които имат вредно въздействие върху озоновия слой. Тя е изключително подходяща за всички климатични условия, включително и тези в тропиците.

GUNEX 2000 е гаранция за защита срещу корозията, включително в мокри условия. Тя не само премахва нагара и остатъците, но и осигурява плавно движение на оръжия като пушки, пистолети и револвери. Също така е подходяща за риболовни пръти и телескопи.

Тази смазка поддържа движещите се части гладки, запазва металния блясък, укрепва връзките и осигурява защита срещу влиянието на морската вода. Тя също така помага да се запазят акумулаторите, дистрибуторите и запалващите системи чисти, като предотвратява повърхностни утечки на ток и проникването на влага

Отзиви

Този продукт все още няма отзиви.

Напишете отзив

captcha

2024 © Всички права запазени