Пистолет със спрей - Pepper Gun 2.0 - "Mace"

Пистолет със спрей - Pepper Gun 2.0 - "Mace"


179.00лв.
Поръчай по VIBER
# Код: 804060
В наличност
Рейтинг:
Напишете отзив

Безплатна Доставка

При поръчки над 99лв.

Сигурност

14 дни право на връщане или замяна.

Бързина

Изпращане на същият ден.

Доверие

Преглед и тест преди плащане.

Най-точното несмъртоносно средство за пръскане с лютив спрей е снабдено с дезориентираща светодиодна светлина (strobe режим). Издърпвайки спусъка веднъж се активира функция за постоянна светлина на LED фенерчето. А издърпвайки за втори път спусъка се активира пулсираща светлина (strobe режим). 

Снабден е с иновативна система за впръскване на залепваща лютива субстанция директно от контейнера. Пистолетът осигурява постоянен целеви поток от различни видове лютиви пипери, поместени в контейнер- Capsicum олеорезини (OC) на разстояние до 6,12 m. Максималният целеви поток може да достигне до 7,65m.Лютивият спрей поместен в контейнера, съдържа както фини дифузни частици дразнещи лигавицата, така и лесно залепваща субстанция, която полепва по лицето на нападателя и предизвиква незабавен ефект. Пистолетът е подходящ за бърза самозащита срещу движещи се цели (агресивни хора и животни). При правилна употреба започва да действа веднага, причинявайки дразнене на кожата, очите и лигавицата.  Контейнерът с лютиви частици е с изключително силна и ефективна формула (10% Capsaicinoids) и може да бъде сменен с друг, когато количеството в него се изчерпи. Интегрираната релса Picatinny ви позволява да прикрепяте аксесоари към вашата пейпър пистолет.
С цел предотвратяване нежеланото впръскване пистолетът е снабден със заключващ механизъм.

Пистолет включва 28 грама OC пипер спрей касета, касета за практикуване с вода и батерии AG13 / LR44 за LED с двоен режим.

Ефект: При директен контакт с очите, дихателните пътища и лигавицата активните съставки в лютивият спрей ще доведат до затваряне на очите, кашлица и интензивно усещане за парене на кожата. Ефектът трябва да отшуми за около 45 минути.
Безопасност: Спеят е със силно дразнещо действие. Необходимо е да се съхранява на място, недостъпно за деца. Съдържанието му се намира под налягане. Да не се пробиват или изгарят контейнерите дори и празни.
Съхранение: Съхранявайте лютивия спрей на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина, огън или силна светлина.  Не го съхранявайте в среда, където температурата може да достигне 50°С. В този случай е възможно изтичане на лютивите частици от контейнера и той може да не функционира правилно. Да не се съхранява в студена среда под 0 ° С. Това може да доведе до снижаване на налягането и загуба на ефективен обхват.

Спецификации:

  •  Размери на пистолета за самозащита– 16,55 х 11,4 х 3,8 cm
  •  Тегло на контейнер - 28g.
  •  Тип разпръскване на лютивите частици– спрей с постоянен целеви поток
  •  Дължина на постоянен целеви поток-  до 6, 12m.
  •  Максимален обхват- до 7,65m.
  •  Тип на контейнерите- сменяеми контейнери.
  •  LED светлина
  •  Заключващ механизъм

Отзиви

Този продукт все още няма отзиви.

Напишете отзив

captcha

2024 © Всички права запазени