Пистолет с лютив спрей Razor Gun PMG-37

Пистолет с лютив спрей Razor Gun PMG-37


149.00лв.
Поръчай по VIBER
# Код: 552011
В наличност
Рейтинг:
Напишете отзив

Безплатна Доставка

При поръчки над 99лв.

Сигурност

14 дни право на връщане или замяна.

Бързина

Изпращане на същият ден.

Доверие

Преглед и тест преди плащане.

RazorGun PMG-37 е ефективен пистолет, който пръска лютив спрей. Пистолетът изстрелва лютив спрей за самозащита на разстояние до 4 метра, благодарение на което поддържаме безопасно разстояние от заплахата. Ефектът от лютивия спрей позволява да се защитите от няколко нападателя. RazorGun PMG-37 прилича на огнестрелно оръжие, следователно действа и като възпиращ фактор. Може да бъде използван навсякъде, където е застрашена безопасността или живота ви.

Изработка:
Лютивият спрей RazorGun PMG-37 е проектиран с участието на специалисти по огнестрелно оръжие и инструктори по самозащита. В резултат на това сътрудничество е създаден и се отличава с реалистичен външен вид, трайна конструкция и инстинктивна работа. Анализите на специалисти по самозащита показват, че погледът на обект, наподобяващ оръжие, и решително отношение са фактори, способни да спрат нападателя.

RazorGun PMG-37 е направен от лек и издръжлив полимер, който съдържа фибростъкло. Благодарение на използването на тази технология, пистолетът е устойчив на повреди, атмосферни условия и е подходящ за ежедневно носене. Броят на движещите се части е ограничен при конструкцията му, което допринася за неговата безаварийна работа.

Удобният дизайн и лекото тегло правят пистолета удобен за употреба и носене от жени. Нехлъзгащата се ръкохватка осигурява сигурно и удобно захващане на пистолета, дори в потна ръка, което се случва в ситуации на стрес и опасност. RazorGun PMG използва интуитивно заключване на спусъка на гърба на ръкохватката, което автоматично се изключва, като държите здраво пистолета в ръката си. Това решение предотвратява случайно отделяне на газ и прави операцията инстинктивна.

Едно от предимствата на PMG е възможността за бърза смяна на капсулата с лютив спрей. След като извадите пълнителя от ръкохватката, извадете празната капсула, сменете я с нова и поставете пълнителя обратно в ръкохватката. Тази операция отнема секунди и е лесна за научаване.

Действие:
Средството съдържащо се в лютивия спрей (капсаицин) е 50 пъти по-остър от табаско и близо 4000 пъти по-пикантен от пипера! Следователно действа незабавно върху рецепторите, причинява усещане за парене и нарушава нормалното функциониране на нервната система.

Обхватът на изпръскания лютив спрей е 4 метра!
Това е изключително важно, защото ни позволява да спазваме безопасно разстояние от заплахата. Предимството на лютивия спрей е възможността за поразяване на много нападатели и широко поле за действие, което е важно в стресова ситуация. Капсулата е за около 9 кратки или 2 дълги употреби, което ви позволява ефективно да се защитите срещу двама или трима нападатели. Спреят с лютив пипер дразни лигавиците на носа и гърлото, причинява сълзене на очите, объркване и нарушено възприятие. Нападателят, третиран с лютив спрей, става почти беззащитен. Пиперът, използван в PMG, действа върху агресорите под въздействието на алкохол, наркотици и дизайнерски наркотици. Временните ефекти - в зависимост от поносимостта към капсаицин - могат да продължат от 30 минути до 2 часа. 

RazorGun PMG-37 се предлага с инсталирана капсула с лютив спрей, така че е готов за работа веднага след покупката. Устройството е достъпно за възрастни. За закупуването и притежаването му не се изисква лиценз за огнестрелно оръжие или регистрация в полицията.

Тегло: 397 грама

Отзиви

Този продукт все още няма отзиви.

Напишете отзив

captcha

2024 © Всички права запазени