Нож Ruike M875-TZ

Нож Ruike M875-TZ


250.00лв.
Поръчай по VIBER
# Код: d-03-01-442
В наличност
Рейтинг:
Напишете отзив

Безплатна Доставка

При поръчки над 99лв.

Сигурност

14 дни право на връщане или замяна.

Бързина

Изпращане на същият ден.

Доверие

Преглед и тест преди плащане.

Няколко детайла са оцветени в черно за да спомогнат атрактивният външен вид на M875-TZ, без да нарушават типично изчистения външен вид на RUIKE. 
По-важното е, че M875 е един от първите представители на новата линия ножове на RUIKE, създадени да издигнат качеството на ново ниво.

Характеристики:

  • Цвят: Титан
  • Стомана: N690Co 58~60 HRC
  • Финиш на острието: Bead blast
  • Дръжка: TC4 (titanium)
  • Дължина: 208 мм
  • Дължина на острието: 89 мм
  • Тегло: 110 гр


N690Co е премиум стомана с отлична износоустойчивост, произведена в Австрия. 
Добавянето на Кобалт (Co) създава равномерна структура на стоманата, която подобрява износоустойчивостта и запазването на остротата на остриетата със стомана N690Co. 
Съдържанието на хром е 17%, което е повече от стандартните 13% в повечето стомани, а това подобрява устойчивостта на ръжда и корозия. Стоманата N690Co е криогенно обработена от RUIKE за да достигне твърдост  58~60 HRC.

"Beta Plus" Заключване:
Когато отворите острието и използвате допълнителното "Beta Plus" заключване, ножът подсилва значително заключването си и може да се ползва като нож с фиксирано острие в трудни условия.

Лагерни шайби:
Вградените в шайбите лагерни сфери са направени от специална високо карбонова хромна стомана и са прецизно изработени. 
Те са с висока твърдост и износоустойчивост, за да подпомагат плавното отваряне на острието дълго време.

RUIKE е висококачествена марка ножове, която принадлежи на производителя на фенерите Феникс (Fenix) - една от най-старите и престижни марки фенери. 
Също както при изработката на фенерите, е наблегнато на използването на висококачествени материали за остриетата и дръжката, особено внимание към напасването и детайла, както и въвеждането на множество допълнителни полезни функции за различните модели. 
Огромно предимство е премисленият и изчистен дизайн с фокус върху функционалността, за да станат ножовете Ruike верен и надежден помощник в ежедневието, като същевременно носят радост от качествената изработка.

Отзиви

Този продукт все още няма отзиви.

Напишете отзив

captcha

2024 © Всички права запазени