Нож Ruike P135

Нож Ruike P135


119.00лв.
Поръчай по VIBER
# Код: d-03-01-238
В наличност
Рейтинг:
Напишете отзив

Безплатна Доставка

При поръчки над 99лв.

Сигурност

14 дни право на връщане или замяна.

Бързина

Изпращане на същият ден.

Доверие

Преглед и тест преди плащане.

Ruike P135 е тежък и стабилен джобен нож удобен за ежедневно пренасяне из града с елегантно острие изработено от неръждаема стомана 14C28N, което е с дебелина на гърба 3,5 мм. 
То може да бъде заключено допълнително, за да може да сте сигурни, че блокировката на ножа няма да се отключи неволно. 
Дръжката е изработена от неръждаема стомана 420C, разполага със заоблени ръбове и гладка повърхност, за да не убива ръката и да не разкъсва материята на джоба в който ще го държите. 
Отваря се с finger flipper, много лесно и гладко само с 1 ръка, затварянето също става с 1 ръка. Потребителя е с добър контрол над ножа заради дръжката и "Dimping-a" разположен върху острието. 
Дизайна е много изчистен, но красив и практичен. 
Ruike P135 е добре балансиран с клипс за дълбоко носене и е много добър бюджетен избор за ежедневно ползване.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Дължина: 214 мм
  • Дължина на острието: 92 мм
  • Дебелина на острието: 3.5 мм
  • Материал на острието: 14C28N неръждаема стомана
  • Материал на дръжката: 420C неръждаема стомана
  • Тегло: 167 гр


"Beta Plus" Заключване:
Когато отворите острието и използвате допълнителното "Beta Plus" заключване, ножът подсилва значително заключването си и може да се ползва като нож с фиксирано острие в трудни условия.

Стоманата Sandvik 14C28N:
Стоманата Sandvik 14C28N е мартензитна неръждаема стомана със състав оптимизиран за висококачествени професионални ножове, които отговарят на високи изисквания за острота, стабилност на острието и устойчивост на корозия. 
Стоманата 14C28N за този нож е обработена от RUIKE чрез криогенна обработка за да достигне до оптималната твърдост от 58~60 HRC.

RUIKE е висококачествена марка ножове, която принадлежи на производителя на фенерите Феникс (Fenix) - една от най-старите и престижни марки фенери. 
Също както при изработката на фенерите, е наблегнато на използването на висококачествени материали за остриетата и дръжката, особено внимание към напасването и детайла, както и въвеждането на множество допълнителни полезни функции за различните модели. 
Огромно предимство е премисленият и изчистен дизайн с фокус върху функционалността, за да станат ножовете Ruike верен и надежден помощник в ежедневието, като същевременно носят радост от качествената изработка.


ВНИМАНИЕ! Възможно е цветовете на продуктите в снимките да се различават от реалните!

Отзиви

Този продукт все още няма отзиви.

Напишете отзив

captcha

2024 © Всички права запазени