Пистолет с лютив спрей Matte black Pepper Gun "Mace"

Пистолет с лютив спрей Matte black Pepper Gun "Mace"


129.00лв.
Поръчай по VIBER
# Код: 243
Изчерпан
Рейтинг:
Напишете отзив

Безплатна Доставка

При поръчки над 99лв.

Сигурност

14 дни право на връщане или замяна.

Бързина

Изпращане на същият ден.

Доверие

Преглед и тест преди плащане.

Пистолетът с лютив спрей “Мейс” е едно от най- добрите и точни средствa за самозащита сред предпазните средства с впръскващ механизъм. Снабден е с иновативна система за впръскване на залепваща лютива субстанция директно от контейнера. Пистолетът осигурява постоянен целеви поток от различни видове лютиви пипери, поместени в контейнер- Capsicum олеорезини (OC) на разстояние до 6,12 m. Максималният целеви поток може да достигне до 7,65m.

      Лютивият спрей поместен в контейнера, съдържа както фини дифузни частици дразнещи лигавицата, така и лесно залепваща субстанция, която полепва по лицето на нападателя и предизвиква незабавен ефект. Пистолетът е подходящ за бърза самозащита срещу движещи се цели (агресивни хора и животни). При правилна употреба започва да действа веднага, причинявайки дразнене на кожата, очите и лигавицата.
     Активирайки спусъка, се включва ярка LED светлина, която освен, че действа като целеуказател, заслепява и дезориентира нападателя.
      Всеки пистолет за самозащита с лютив спрей е снабден с:
     28-грамов контейнер с лютиви частици OC, 28-грамов контейнер с вода, който се използва за самообучение и батерии за вградената LED светлина. 
     Контейнерът с лютиви частици е с изключително силна и ефективна формула (.74 Capsaicinoids) и може да бъде сменен с друг, когато количеството в него се изчерпи.
      С цел предотвратяване нежеланото впръскване пистолетът е снабден със заключващ механизъм.

Ефект: При директен контакт с очите, дихателните пътища и лигавицата активните съставки в лютивият спрей ще доведат до затваряне на очите, кашлица и интензивно усещане за парене на кожата. Ефектът трябва да отшуми за около 45 минути.
Безопасност: Спреят е със силно дразнещо действие. Необходимо е да се съхранява на място, недостъпно за деца. Съдържанието му се намира под налягане. Да не се пробиват или изгарят контейнерите дори и празни.
Съхранение: Съхранявайте лютивия спрей на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина, огън или силна светлина.  Не го съхранявайте в среда, където температурата може да достигне 50°С. В този случай е възможно изтичане на лютивите частици от контейнера и той може да не функционира правилно. Да не се съхранява в студена среда под 0 ° С. Това може да доведе до снижаване на налягането и загуба на ефективен обхват.

Спецификации:

  •  Размери на пистолета за самозащита– 16,55 х 11,46 х 3,82cm
  •  Тегло на контейнер - 28g.
  •  Тип разпръскване на лютивите частици– спрей с постоянен целеви поток
  •  Дължина на постоянен целеви поток-  до 6,12m
  •  Максимален обхват- до 7,65m
  •  Тип на контейнерите- сменяеми контейнери.
  •  LED светлина
  •  Заключващ механизъм

Отзиви

Този продукт все още няма отзиви.

Напишете отзив

captcha

2024 © Всички права запазени