LKC03 Lansky - Комплект стандартна заточваща система

LKC03 Lansky - Комплект стандартна заточваща система


125.00лв.
Поръчай по VIBER
# Код: 709
В наличност
Рейтинг:
Напишете отзив

Безплатна Доставка

При поръчки над 99лв.

Сигурност

14 дни право на връщане или замяна.

Бързина

Изпращане на същият ден.

Доверие

Преглед и тест преди плащане.

Заточваща система LKC03 Lansky, сигурна, удобна и ефективна, е създадена с цел професионално и прецизно заточване.
Лесна за използване, този комплект е идеален за поддръжка на вашите ножове и други режещи инструменти.
Стандартната заточваща система на Lansky - LKC03, с контрол на ъгъла на заточване, осигурява непрекъснато остър ръб всеки път.
 

Процесът на заточване е изключително лесен и се състои от три стъпки:

  1. Фиксиране на ножа в стегата.
  2. Прикрепяне на пръчицата за удължаване към заточващия камък.
  3. Заточване от едната страна, след което обръщане и заточване от другата.

Комплектът включва:

  • Патентована регулируема стега на Lansky за сигурно и точно позициониране на острието, с възможност за регулиране на ъгъла на заточване.
  • Заточващи камъни от алуминиев оксид и керамика с контури, които осигуряват по-добър и сигурен захват:

   - Груб (coarse) червен камък с 120 песъчинки - за бързо възстановяване на остриетата.    - Среден (medium) зелен камък с 280 песъчинки - за допълнително подобряване и запазване на остротата.    - Фин (fine) син камък с 600 песъчинки - за постигане на бръснещо остър ръб.

  • Три пръчици за удължаване на заточващия камък и определяне на ъгъла на заточване.
  • Специално създадена фина смазка (масло) за заточване Lansky.

Всички тези компоненти се съхраняват в удобна полимерна кутия, която лесно може да бъде носена навсякъде.

За по-голямо удобство може да се използва Универсална поставка за заточващ комплект или Стега поставка за заточващ комплект.

Ъглите за заточване на стегата включват:

  • Ъгъл на 17°: Препоръчва се за ножчета за бръснене, скалпели и други деликатни инструменти, осигуряващ изключително остър, но деликатен ръб.
  • Ъгъл на 20°: Обикновено използван за ножове от по-високо качество, като осигурява отличен режещ ръб на кухненски инструменти и ножове за филетиране.
  • Ъгъл на 25°: Най-често използваният ъгъл за заточване на ножове, подходящ за повечето ножове, които изискват траен и остър ръб. Идеален за ловни и аутдоор ножове.
  • Ъгъл на 30°: Изключително подходящ за ножове, които се използват при тежки и екстремни условия, като например за рязане на картон, тел или килими.

Отзиви

Този продукт все още няма отзиви.

Напишете отзив

captcha

2024 © Всички права запазени