Ключодържател с лютив спрей Mini black Mace

Ключодържател с лютив спрей Mini black Mace


45.00лв.
Поръчай по VIBER
# Код: 808100
В наличност
Рейтинг:
Напишете отзив

Безплатна Доставка

При поръчки над 99лв.

Сигурност

14 дни право на връщане или замяна.

Бързина

Изпращане на същият ден.

Доверие

Преглед и тест преди плащане.

Ключодържателят с лютив спрей Mace е ефективен и бързодействащ. Спреят осигурява   целеви поток от различни видове лютиви пипери- Capsicum олеорезини (OC). Съдържа фини дифузни частици, дразнещи лигавицата, които полепват по лицето на нападателя и предизвикват незабавен ефект. Лютивите частици са с изключително силна и ефективна формула (.74 Capsaicinoids).  
       Спреят е подходящ за бърза самозащита срещу движещи се цели (агресивни хора и животни). При правилна употреба започва да действа веднага, причинявайки дразнене на кожата, очите и лигавицата.
      С компактните си размери това ефективно средство за самозащита, ще Ви осигури спокойствие, дори в екстремни ситуации. Формата на спрея наподобява писалка и той би могъл да бъде почти незабележим завършек към ежедневното Ви облекло. С малките си размери и тегло, може да бъде транспортиран и в портфейл или дамска чанта.
       Ключодържателят с лютив спрей Mace е снабден с предпазно капаче, което се освобождава бързо при необходимост и можете  да достигнете до бутона на спрея. Този модел има и ориентировъчна изпъкналост, поместена в близост до капачето, с цел правилно боравене със спрея дори в тъмни пространства. 
       За правилното използване на спрея и оптимален ефект, е необходимо добре да разклатите спрея преди употреба и ориентировъчната изпъкналост под капачето да сочи към Вас, т.е. да се намира в една линия с палеца Ви. След това можете да освободите предпазното капаче и да използвате спрея.
      Ключодържателят с лютив спрей Mace има капацитет от приблизително 6 кратки ефективни впръсквания с обхват до 1,5 m. Може да бъде презареждан с пълнителя на Mace за мини спрейове
      Моделът се предлага в черен цвят с антирефлекторно покритие.

• Ефект: При директен контакт с очите, дихателните пътища и лигавицата активните съставки в лютивия спрей ще доведат до затваряне на очите, кашлица и интензивно усещане за парене на кожата. Ефектът трябва да отшуми за около 45 минути;

• Безопасност: Спреят е със силно дразнещо действие. Необходимо е да се съхранява на място, недостъпно за деца. Съдържанието му се намира под налягане. Да не се пробиват или изгарят контейнерите дори и празни;

• Съхранение: Съхранявайте лютивия спрей на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина, огън или силна светлина.  Не го съхранявайте в среда, където температурата може да достигне 50° С. В този случай е възможно изтичане на лютивите частици от контейнера и той може да не функционира правилно. Да не се съхранява в студена среда под 0° С. Това може да доведе до снижаване на налягането и загуба на ефективен обхват.

Характеристики:

  • Размери на ключодъражателя с лютив спрей- 85 х 12 mm;
  • Количество спрей- 3 g.;
  • Тип разпръскване на лютивите частици– спрей с постоянен целеви поток;
  • Капацитет – до 6 впръсквания с продължителност 1 sec.;
  • Максимален обхват-  до 1,5 m;
  • Тип на спрея- презареждащ се;
  • Предпазно капаче;
  • Ориентировъчна изпъкналост;
  • Цвят- черен;
  • Покритие на контейнера- антирефлекторно. 

 

Отзиви

Този продукт все още няма отзиви.

Напишете отзив

captcha

2024 © Всички права запазени