Гумено метални топчета RazorGun cal. 50 за Umarex HDR HDP 100бр.

Гумено метални топчета RazorGun cal. 50 за Umarex HDR HDP 100бр.


35.00лв.
Поръчай по VIBER
# Код: 552003
В наличност
Рейтинг:
Напишете отзив

Безплатна Доставка

При поръчки над 99лв.

Сигурност

14 дни право на връщане или замяна.

Бързина

Изпращане на същият ден.

Доверие

Преглед и тест преди плащане.

Свръхтежките топчета от гума и метал RazurGun, предназначени за оръжията Umarex T4E в калибър 50, се насочват към различни аспекти на използване - от развлекателна и спортна стрелба до самозащита и обучение.

Тези топчета се характеризират с повече енергия при удар в целта благодарение на по-голямата си тежест. Те са създадени от хомогенна смес от твърда гума и ултрафини метални частици, което им придава изключителна твърдост и стабилност.

Сферичната форма и гладката повърхност на тези топчета осигуряват висока точност и по-голяма вероятност за проникване в целта, без да се нарушава стабилността на траекторията. Въпреки това, след попадане в целта, те могат да се деформират, затова не се препоръчва повторното им използване, за да се избегне рискът от нежелани последици за оръжието.

Включените 100 броя гумено-метални топчета с калибър 50 предоставят достатъчно количество за няколко сесии на стрелбище. Теглото на всяко топче е 2.65 грама.

Бъдете внимателни при използването на тези топчета, особено при стрелба върху твърди повърхности, където гумените топчета могат да рикошират. Носенето на защитни очила е препоръчително.

Отзиви

от Ivan Stoyanov на 06/03/2024

Доволен съм! Препоръчвам!

Напишете отзив

captcha

2024 © Всички права запазени