Емулсия за почистване на нагар - Young's 303

Емулсия за почистване на нагар - Young's 303


6.00лв.
Поръчай по VIBER
# Код: 688
В наличност
Рейтинг:
Напишете отзив

Безплатна Доставка

При поръчки над 99лв.

Сигурност

14 дни право на връщане или замяна.

Бързина

Изпращане на същият ден.

Доверие

Преглед и тест преди плащане.

Ефикасно и ефективно средство за почистване на късо и дълго огнестрелно оръжие от барутен нагар и ръжда.
Емулсията Young's 303 е сред най-добрите разтворители на барутен нагар и предпазва цевта от ръжда за неограничено дълъг период.
Young's 303 е доказано средство за предпазване от ръжда на металните повърхности на оръжието, което при нанасяне образува херметичен слой.
Young's 303 не е смазка и не бива да се използва за смазване на подвижните части и заключващите механизми на оръжието.
50 ml. + 10 ml. бонус


Начин на употреба:

1. Използвайте фосфор-бронзова четка и Young's 303, за да почистите цевта. Фосфор-бронзовата четка няма да надраска стоманата, а изтърква добре и най-упоритите отлагания. Винаги избирайте четка, съответваща на калибъра на оръжието ви, и я поставяйте в цевта с едно движение на ръката право навътре, така че почистващата й част да попадне само точно в каналите на цевта.
2. Прикрепете мека кърпичка към почистващия шомпол, поставете в цевта и разтъркайте. Сменяйте кърпичките дотогава, докато след използване остават чисти.
3. С помоща на вълнено кече нанесете лек слой от Young\'s 303 върху изчистената стоманена повърхност вътре в цевта, за да я предпазите от корозия. По същия начин нанесете лек слой върху металната повърхност на оръжието, за да го предпазите от ръжда. Преди стрелба подсушете цевта с чиста кърпичка.

Отзиви

Този продукт все още няма отзиви.

Напишете отзив

captcha

2024 © Всички права запазени