Масло Ballistol Universal Oil VarioFlex Spray 350ml

Масло Ballistol Universal Oil VarioFlex Spray 350ml


26.90лв.
Поръчай по VIBER
# Код: 422
В наличност
Рейтинг:
Напишете отзив
Тагове: easter

Безплатна Доставка

При поръчки над 99лв.

Сигурност

14 дни право на връщане или замяна.

Бързина

Изпращане на същият ден.

Доверие

Преглед и тест преди плащане.

Ballistol Universal Oil е препарат с изключително широко приложение.
С алкалния лек филм осигурява защита на метала от корозия. Благодарение на ниското си повърхностно напрежение и ниския вискозитет ефикасно прониква и в най-малките цепнатини на метала и го защитава от ръжда. Ефикасно смазва и разхлабва. Използването на препарата върху кожа я предпазва от втвърдяване и изсъхване. Неутрализира таниновата киселина в кожата, прави я по-еластична. Универсалното масло защитава, съхранява и освежава всички естествени дървени повърхности. Предпазва от корозията на влагата и влиянието на насекомите. Смазва и защитава пластмасови детайли, полимери и каучук. Не оставя мазен филм. Почиства остатъци от прах, мед, олово и нагар. Разтваря остатъци от стари бои и масла. Изключително подходящ за почистване и поддръжка на всички видове оръжия.

А този спрей VarioFlex е иновативният модел на Ballistol с гъвкав маркуч, който може да се огъва и регулира индивидуално. Това е начинът, по който достигате до всяко място, което иначе е недостъпно, а VarioFlex се пръска прецизно и може да бъде фино дозиран.. VarioFlex ще впечатли всеки със своята гъвкавост и лекота на използване.
Ако трябва да се напръска по-голяма площ, гъвкавият маркуч за пръскане лесно се сгъва и може да се приложи добре познатата, фина мъгла от пръскане. Мощно решение с проста и двойна употреба, лесно управление и разнообразни приложения.
VarioFlex може да се използва върху всички спрейове на Балистол. Просто извадете от използваният флакон, сложете го на новия и го фиксирайте с кратък и силен удар отгоре. Той е готов за действие отново.

Съдържание: 350ml Балистол универсален спрей масло с VarioFlex разпръскваща глава.

Отзиви

Този продукт все още няма отзиви.

Напишете отзив

captcha

2024 © Всички права запазени